Vízvezetékszerelés

icon8

Vízvezetékszerelés Budapesten

Professzinális vízvezetékszerelési szolgáltatások Budapesten. Gyors munka, kedvező ár, megbízható, szakértő kivitezelés.

Vízvezetékszereléssel kapcsolatos fő szolgáltatásaink:

 • Vízvezetékek teljeskörű cseréje
 • Vízvezeték felújítása és kiépítése
 • Csőtörések elhárítása, kijavítása
 • Lefolyó vezetékek teljeskörű cseréje
 • Wc-tartályok cseréje, szerelése
 • Csaptelepek cserélése
 • Pincei vízvezeték kiépítése lefolyó
 • Víz vezeték fagyasztása

Ne halogassa a vízvezeték szerelést!

Csöpög a csap, vagy időnként mintha indokolatlanul lenne nedves az egyik cső? Úgy gondolja, hogy még ráér a javítás, hiszen nem nagy a gond? Ne várja meg, hogy még nagyobb legyen a baj, gondoskodjon időben a vízvezeték szerelésről!

Miért nem szabad beletörődni, ha apróbb problémák jelentkeznek a vizesblokkok körül?

 • Cseppenként is rengeteg víz elszivároghat, ha sokáig hagyja, hogy fennálljon a probléma, márpedig a hasznosan fel nem használt vízért bizonyára Ön sem szeretne fizetni.
 • A víznyomás az apró hibát egyik pillanatról a másikra komoly gonddá növelheti, amennyiben egy rozsdás vezeték nincs időben kicserélve. Ilyen esetben könnyen lehet egy elázott fürdőszoba és egy feleslegesen magas vízszámla a helyzet vége.
 • Az elhanyagolt csaptelepek a rendeltetésszerű használatot is megnehezítik, holott a vízvezeték szerelő ezt a problémát könnyedén megoldja.

Ha megbízható vízvezeték szerelőt keres, forduljon hozzánk bátran! Gondolkodjon előre, hívjon ki minket időben, és spórolja meg magának a bosszúságot!

Vízvezetékszerelés sürgősen!

Derült égből villámcsapásként érhet bennünket a vízvezetékszerelés leggyakoribb problémája, egy csőtörés vagy csőrepedés. Tapasztalt szakemberekként tisztában vagyunk vele, milyen fontos, hogy ilyenkor gyors és szakszerű segítséget kapjanak ügyfeleink.
Csőtörés esetén elsőként a legfontosabb, hogy amennyiben a víz elektromos hálózattal érintkezésbe kerülhet, úgy áramtalanítsák azt, illetve, hogy elzárják a főnyomócsövet, ha a csőtörés ott keletkezett. Ezután cégünk szakemberei értesítésével szakszerű vízvezetékszerelés következik, hogy a probléma a lehető leggyorsabban és eredményesebben megoldódjon.
Több éves szakmai tapasztalatunknak hála a csőtörések legproblémásabb esetei sem jelentenek számunkra gondot, attól függetlenül, hogy a nyomó vagy a lefolyó vezetékek csőtöréséről van szó.
Fontos továbbá, hogy sürgősségi eseteknél a legnagyobb ellenségünk az idő. Ha halogatja a vízvezetékszerelő értesítését, akkor jelentős anyagi kár érheti Önt. Szakszerű, precíz és gyors vízvezetékszerelésért keressen minket csőtörések esetén is!

A vízvezeték meghibásodásáról bővebben

A vízellátás akadozásának számtalan oka lehet. Vannak, amelyek szemmel látható és érzékelhető következményekkel járnak, de olyanok is előfordulnak, amelyeket csak szakember tud lokalizálni és feltárni.

  Kérjen visszahívást!

  Kollégáink szinte azonnal felveszik Önnel a kapcsolatot!  Adatait a GDPR és az adatkezelési szabályzatunk szerint bizalmasan kezeljük.
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  A vízvezeték meghibásodásának egyik leggyakoribb oka a csőtörés, csőrepedés, amikor vízszivárgás vagy a csövekben keringő víz erőteljes feltörése tapasztalható. Mindkettő kellemetlen, és nagymértékben megakasztja a megszokott napi rutint, ez persze minden esetben vízvezetékszerelő segítségét igényli. A csőtörés, csőszivárgás kialakulásának oka igen sokféle lehet. Ilyen a silány alkatrészek használata, a hibás préselés, rossz kalibrálás, megkopott a tömítés, illetve a nem megfelelő méretre vágás, aminek következtében az elemek nem illeszkednek egymáshoz.

  A csöpögő csapok, folydogáló wc tartályok javítása ugyanolyan fontos dolog, hiszen vizet pocsékolnak és megnövelik a vízszámlát is. A csöpögést általában a csapbetét tömítőgyűrűjének elöregedése, illetve a wc tartály leeresztő tömítésének hibája okozza.

  Eldugult wc, csöpögő szifon, bugyborékoló lefolyó, vízfolt a falon? Hívjon minket bátran, ha szakképzett és tapasztalt vízvezetékszerelőre van szüksége, legyen szó bármilyen meghibásodásról!

  Vízvezetékszerelés árajánlatkérés

  Kérjen árajánlatot!

   Kérjen visszahívást!

   Kollégáink szinte azonnal felveszik Önnel a kapcsolatot!   Adatait a GDPR és az adatkezelési szabályzatunk szerint bizalmasan kezeljük.
   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]